Voor professionals

Alleen samen kunnen we innovaties en betere zorg mogelijk maken, voor een beter leven van mensen met een nierziekte.

Als je onderzoek vertraging oploopt door de coronapandemie

Door de druk op de zorg en maatregelen als gevolg van het coronavirus, is het belangrijk alert te blijven op een goede voortgang van lopende onderzoeken. Ondervind je hierbij problemen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wetenschappelijk onderzoek

De Nierstichting financiert baanbrekend nieronderzoek. Bekijk de mogelijkheden voor het indienen van een projectvoorstel.

NierstichtingChallenge

In de NierstichtingChallenge dagen we zorgprofessionals uit om concrete ideeën voor verbetering van de zorg voor nierpatiënten in te dienen. Ga jij de uitdaging aan?

Draagbare kunstnier

De realisatie van de draagbare kunstnier kent nog een aantal stappen en uitdagingen. We vertellen hier welke dat zijn.

Projectenoverzicht

Wil je meer weten over lopende of afgeronde onderzoeken, gefinancierd door de Nierstichting? Bekijk dan ons projectenoverzicht.

Tools om patiënten te helpen

Van subsidie tot check, van Zoutmeter tot folder: patiënten hebben baat bij de tools die de Nierstichting samen met andere partijen ontwikkelt. Help je patiënten met onze tools.

Boswandeling hond

Feiten en cijfers

Benieuwd naar de feiten en cijfers van dialyse, donatie en transplantatie? Ontdek de factsheets van de Nierstichting met alle cijfers in een mooi overzicht.