Help mee

Het verschil maken voor mensen met een nierziekte. Dat kan met een donatie, door in actie te komen of te collecteren.

Geld doneren

Dialyseren is geen leven, maar overleven. Jaarlijks overlijden 1.000 dialysepatiënten. Met jouw steun zetten we alles op alles om dat te veranderen en geven we duizenden nierpatiënten hun leven terug.

Collecte

Elk jaar zijn er nieuwe vrijwilligers nodig voor de collecteweek. Jij kunt ons hierbij helpen.

Als bedrijf bijdragen

Draag als bedrijf bij aan wereldwijde innovatie en een beter leven van nierpatiënten. Er zijn verschillende manieren waarop u als organisatie kunt 'ondernemen' voor de Nierstichting.

Nalaten

Iedere nalatenschap aan de Nierstichting draagt bij aan het leven van nierpatiënten - voor het leven van deze en opvolgende generaties.