VriendenLoterij

De VriendenLoterij viert wat het leven mooi maakt: onze verbondenheid met anderen en met onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan 200.000 prijzen en dragen met een deel van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. Dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, bijvoorbeeld via clubs en verenigingen.

Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Elk uur wordt een winnaar bekendgemaakt van €1.000, elke dag gaat er €10.000 uit, elke week €100.000 én elke maand zelfs € 1 miljoen. Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog eens kans op meer dan tweehonderdduizend prachtige prijzen, zoals reizen, cadeaukaarten en keuzeprijzen.
Het leuke is dat je als deelnemer de mogelijkheid hebt om voor de Nierstichting als goed doel mee te spelen.

Logo Vriendenloterij

Speel mee in de VriendenLoterij

Speel mee en steun de Nierstichting

Begin 2022 ontving de Nierstichting een prachtige jaarbijdrage van 338.919 euro van de VriendenLoterij. Met deze bijdrage kan de Nierstichting verder werken aan de strijd om het leven van nierpatiënten te verbeteren en te voorkomen dat meer mensen nierziekten krijgen.

Vriendenloterij checque