Over de Nierstichting

Je nieren zijn van levensbelang. Als je nieren falen, stort je leven letterlijk in. Daarom strijden wij elke dag voor gezonde nieren en doen er alles aan het leven met een nierziekte draaglijker te maken.

Je nieren zijn je leven

Gezonde nieren zijn van levensbelang. Daar strijdt de Nierstichting iedere dag voor. Hoe we dat doen en hoe we dat willen bereiken, staat in onze missie, visie en KOERS.

Wat we samen hebben bereikt

De Nierstichting werkt samen met anderen aan het realiseren van onze speerpunten. Dat doen we voor een groot deel van donaties en schenkingen.

Organisatie

Bij de Nierstichting werken medewerkers, vrijwilligers, managementteam en de Raad van Toezicht gedreven samen aan een beter leven voor nierpatiënten.

Ambassadeurs

De Nierstichting werkt met passie aan het verbeteren van het leven van nierpatiënten. Dat doen we met het doorzettingsvermogen die we delen met en bewonderen in onze ambassadeurs.

Keurmerken, gedragsregels en statuten

De Nierstichting is een Erkend Goed Doel. We voeren meerdere keurmerken, houden ons aan gedragsregels en de statuten zijn voor het laatst herzien in oktober 2009.