Aankomende evenementen

 • 29 jun. 2024

  Coast to Coast Challenge

  Ga jij een sportieve uitdaging niet uit de weg? Daag jezelf op zaterdag 29 juni 2024 dan uit tijdens de tweede editie van de Coast to Coast Challenge! Fiets dwars door Nederland en trotseer samen met jouw team de kilometers, de wind en de nachtelijke uren. Haal met jouw deelname minimaal 500 euro op en help voorkomen dat chronische nierschade wereldwijd een plek krijgt in de top 5 van meest dodelijke ziektes.
  Kijk op coasttocoastchallenge.nl.

 • 3 jul. 2024

  Summerschool 2024

  Wil jij met jouw toekomstige onderzoek het leven van nierpatiënten verbeteren? Kom dan naar de Summerschool. We organiseren jaarlijks een driedaagse cursus waar jonge onderzoekers, samen met de Nierstichting, hun talent kunnen ontwikkelen.
  Met de Summerschool wil de Nierstichting jonge, talentvolle onderzoekers enthousiast maken voor de wereld van het nieronderzoek. De Summerschool is bedoeld voor promovendi en postdocs werkzaam binnen het biomedisch nieronderzoek in Nederland en studenten die werken aan biomedisch onderzoek en van plan zijn na hun afstuderen verder te gaan met nieronderzoek.

  Meer informatie over aanmelden voor de Summerschool 2024 volgt binnenkort.

 • 8 jul. 2024

  Nierstichting Golfdag

  Golfen op de unieke banen van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club in Wassenaar. Wie wil dat niet?
  Met je deelname steun je wetenschappelijk onderzoek voor kinderen met een nierziekte. Een prachtig doel om te steunen. De kosten voor een flight voor 4 personen, incl. lunch, baancatering en diner bedragen 2000 euro excl. btw.  De spelvorm bij deze shotgun wedstrijd is Texas Scramble.

  Aanmelden kan door een e-mail te sturen met de contactgegevens van jezelf en alle flightleden aan Diya Garieb, diyagarieb@nierstichting.nl.
  Heb je nog vragen of wil je informeren naar de mogelijkheden voor sponsoring? Neem dan contact op met Isabelle van Waesberge, isabelle@nierstichting.nl.

 • 15 sep. 2024

  Nierstichting collecteweek

  Van 15 t/m 21 september 2024 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven. Kun je niet huis aan huis collecteren, maar wil je toch het verschil maken? Maak een online collectebus aan.