Aankomende evenementen

• 9 mei. 2022

Nierstichting Restaurant Driedaagse

Ben jij een fijnproever en liefhebber van pure smaken? Zet de Nierstichting Restaurant Driedaagse dan in je agenda. In de week van 9-15 mei 2022 serveren restaurants door het hele land weer een smaakmakend tasting-menu voor lunch of diner.
    Kijk voor meer informatie op restaurantdriedaagse.nl.

• 1 jul. 2022

Nierdaagse

Stappen maken voor nierpatiënten. Wil je ook in juli 2022 meewandelen met de Nierdaagse. Schrijf je via dit formulier in en we houden je als eerste op de hoogte als de ticketverkoop start.

• 18 sep. 2022

Nierstichting collecteweek

Van 18 t/m 24 september 2022 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven. Kun je niet huis aan huis collecteren, maar wil je toch het verschil maken? Maak een online collectebus aan.

• 26 nov. 2022

Nierstichting Rode Loper

Op zaterdagavond 26 november 2022 dragen we alle nierpatiënten een extra warm hart toe tijdens de Nierstichting Rode Loper in 's-Hertogenbosch. We dragen lichtjes, we dragen rood en delen onderweg verhalen met elkaar. Een wandelevent voor jong en oud. Je kunt je nu alvast voorinschrijven.
    Meer informatie ->