Aankomende evenementen

• 10 dec. 2022

Rotary Santa Run Geertruidenberg

Loop verkleed als kerstman in december mee met de Rotary Santa Run. Een fun run van 3 kilometer voor de hele familie, georganiseerd door lokale Rotary’s.
    Geertruidenberg, meer informatie.

• 11 dec. 2022

Rotary Santa Run Hilversum

Hilversum, meer informatie.

• 17 dec. 2022

Rotary Santa Run Gorinchem

Gorinchem, meer informatie

• 17 dec. 2022

Rotary Santa Run Joure

Joure, meer informatie

• 18 dec. 2022

Rotary Santa Run Texel

Texel, meer informatie

• 18 dec. 2022

Rotary Santa Run Nienoord

Nienoord, meer informatie

• 28 jan. 2023

TV-programma De Nalatenschap

De 3-jarige Ties is geboren met een nierafwijking. Zijn ouders Joëlle en René vertellen openhartig over de zware tijd voor én na zijn geboorte.
    Ook kindernefroloog Rik Westland vertelt over zijn ervaringen met jonge held Ties en het onderzoek dat hij doet naar aangeboren nierafwijkingen.

Zaterdag 28 januari 2023, SBS6, 10.00 uur

• 17 sep. 2023

Nierstichting collecteweek

Van 17 t/m 23 september 2023 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven. Kun je niet huis aan huis collecteren, maar wil je toch het verschil maken? Maak een online collectebus aan.