Aankomende evenementen

• 1 jun. 2022

Nierdaagse

Stappen maken voor nierpatiënten. Wil je ook in juni 2022 meewandelen met de Nierdaagse. Je kunt je aanmelden op nierdaagse.nl.

• 10 sep. 2022

Tour der Lage Landen

Op zaterdag 10 september 2022 organiseert de Nierstichting een exclusieve fietsetappe. Doe je mee? Of wil je meer informatie? Kijk op Tour der Lage landen.

• 18 sep. 2022

Nierstichting collecteweek

Van 18 t/m 24 september 2022 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven. Kun je niet huis aan huis collecteren, maar wil je toch het verschil maken? Maak een online collectebus aan.

• 8 okt. 2022

Wetenschapsdag

De Nierstichting en NVN organiseren de jaarlijkse Wetenschapsdag met verschillende sessies over de laatste stand van het wetenschappelijk onderzoek naar nierziekten. Informatie over programma en aanmelden volgt.