Aankomende evenementen

 • 19 sep. 2021

  Nierstichting collecteweek

  Van 19 t/m 25 september 2021 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven. Kun je niet huis aan huis collecteren, maar wil je toch het verschil maken? Maak een online collectebus aan.

 • 21 sep. 2021

  Culinair koken zonder te veel zout

  Culinair koken zonder te veel zout, dat is de uitdaging die de vijf teams van de ' Minder zout, meer smaak challenge’ aangaan tijdens de finale op 21 september tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. De challenge is een initiatief van de Jonge Garde (de vakgroep voor studenten van het Gastronomisch Gilde) in samenwerking met Euro-Toques Nederland, Dutch Cuisine en de Nierstichting.
  Lees meer >

 • 1 okt. 2021

  Maand van de wetenschap

  Waar zouden we zijn zonder wetenschappelijk onderzoek? Dankzij de wetenschap weten we hoe belangrijk onze nieren zijn. Dankzij de wetenschap bestaan er behandelingen als dialyse en transplantatie. In oktober staan we hierbij stil en vieren we de wetenschap! We brengen je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen met diverse online activiteiten, video’s, artikelen en nog veel meer.
  Lees meer >

 • 4 okt. 2021

  Maria ter Welle Prijs 2021

  Zet jouw favoriete zorgverlener in het zonnetje en meld hem of haar nu aan voor de Maria ter Welle Prijs 2021!
  Lees meer >

 • 20 mrt. 2022

  Nierstichting Restaurant Driedaagse

  Van 20 tot en met 27 maart 2022 serveren must visit restaurants in het hele land een speciaal tasting-menu om je vingers bij af te likken! Met aandacht voor verse ingrediënten, pure smaakmakers en minder zout.
  Kijk voor meer informatie op restaurantdriedaagse.nl.