Aankomende evenementen

• 12 feb. 2023

In the picture SBS6

In het programma In the Picture gaan BN’ers Sandra Schuurhof en Mirella van Markus voor de Nierstichting op pad om een foto-expositie te maken. Ze ontmoeten vier nierpatiëntjes en krijgen een inkijkje in hun leven. Hun bijzondere verhalen én kracht leggen de BN’ers vast met de fotocamera.
    Uitzending: zondag 12 februari 16.00 uur SBS6

• 18 feb. 2023

In the picture herhaling

Uitzending: zaterdag 18 februari 11.00 uur SBS6

• 1 jul. 2023

Coast to Coast Challenge

Ga jij een sportieve uitdaging niet uit de weg? Daag jezelf op zaterdag 1 juli 2023 dan uit tijdens de allereerste editie van de Coast to Coast Challenge! Fiets dwars door Nederland en trotseer samen met jouw team de kilometers, de wind en de nachtelijke uren. Haal met jouw deelname minimaal 500 euro op en help voorkomen dat chronische nierschade wereldwijd een plek krijgt in de top 5 van meest dodelijke ziektes.
    Kijk op coasttocoastchallenge.nl.

• 17 sep. 2023

Nierstichting collecteweek

Van 17 t/m 23 september 2023 is het de Collecteweek van de Nierstichting. Doe ook mee en collecteer om nierpatiënten hun leven terug te geven. Kun je niet huis aan huis collecteren, maar wil je toch het verschil maken? Maak een online collectebus aan.