Nationale Postcode Loterij

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 148 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,3 miljard euro aan mens en natuur geschonken. De Nierstichting en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.
Logo Postcodeloterij

Speel mee in de Postcode Loterij

Speel mee en steun de Nierstichting

Prachtige donatie van de Nationale Postcode Loterij

Checque Postcode Loterij

Begin april 2022 maakte de Nationale Postcode Loterij de jaarlijkse bijdrage bekend aan goede doelen die zich inzetten voor mens en natuur in binnen- en buitenland. De Nierstichting ontving een cheque met het prachtige bedrag van maar liefst €900.000!
Tom Oostrom, directeur van de Nierstichting: "Deze donatie betekent een enorme impuls voor het realiseren van de missie van de Nierstichting. Wij strijden voor gezonde nieren voor iedereen en we doen er alles aan om het leven van nierpatiënten te verbeteren. Dit doen we door onderzoek en innovatie die bijdraagt aan het voorkomen van (verdere) nierschade, betere behandelingen voor nierpatiënten en het uiteindelijk genezen van nierziekten.
Tegen alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij willen wij zeggen: hartelijk bedankt, jullie bijdrage is ontzettend waardevol!”