Iets betekenen voor een ander

Voor sommige zaken wilt u even gaan zitten. Bijvoorbeeld over hoe u iets kunt betekenen voor een ander. Door een schenking of nalatenschap aan de Nierstichting helpt u mee om nierpatiënten een betere toekomst te bieden.

Dankzij mensen die ons steunen kunnen wij blijven werken aan oplossingen die bijdragen aan gezonde nieren voor iedereen. Zo wil Gerard een betere toekomst voor zijn dochter Inge, die een chronische nierziekte heeft. Zodat zij, net als alle andere nierpatiënten, zoveel mogelijk kan blijven meedoen. Daarom steunt hij de Nierstichting met een periodieke schenking.
Of Jan, zelf nierpatiënt, weet als geen ander welke invloed een nierziekte op je leven heeft. Samen met zijn vrouw Ria wil hij extra onderzoek mogelijk maken om nierpatiënten meer houvast te bieden. Daarom hebben zij de Nierstichting opgenomen in hun testament.

Jan en Ria
'Iedereen heeft recht op houvast'
Om meer onderzoek mogelijk te maken, laten Jan en Ria na aan de Nierstichting.

Lees hun verhaal

Op Samen het verschil maken voor nierpatiënten leest u meer over de keuzes van Gerard en Jan en Ria. Ook krijgt u een inkijkje in het leven van Caithlin, Emma, Faya en Roan. Vier jonge nierpatiënten met elk een bijzonder en aangrijpend verhaal. Voor nog meer inspirerende verhalen en tips kunt u ons gratis magazine Voortleven aanvragen.

Tip

Mede dankzij giften vanuit nalatenschappen kunnen wij baanbrekend onderzoek financieren. Meer wetenschappelijk onderzoek is hard nodig voor een betere behandeling en in de toekomst hopelijk genezing van nierziekten. Door de Nierstichting op te nemen in uw testament kunt u ook bijdragen aan een betere toekomst voor nierpatiënten.

Hoe werkt schenken en nalaten aan de Nierstichting?
Overweegt u de Nierstichting op te nemen in uw testament? Of wilt u met een schenking bijdragen aan ons werk? Wij waarderen dat enorm. Met iedere gift, klein of groot, kunt u samen met ons het verschil maken. Maar wat is er mogelijk en waar moet u op letten? In ons gratis magazine Voortleven vindt u inspirerende verhalen, maar ook praktische informatie van de notaris over het testament. Vindt u het prettiger om eerst zelf te kijken wat er mogelijk is? Op nalaten-stap-voor-stap en periodiek schenken helpen wij u graag op weg.
Uiteraard kunt u met vragen ook altijd terecht bij onze relatiemanager Cornelie van Zijtveld.

Nalaten aan de Nierstichting

Inspiratie en tips over schenken en nalaten

Wilt u inspiratie en praktische tips over schenken of nalaten? Of meer weten over ons werk? Vraag dan ons gratis magazine Voortleven aan. U kunt kiezen voor ontvangst thuis per post of digitaal downloaden.

Testamenttest
Het is verstandig om regelmatig te controleren of uw testament (nog) voldoet aan de wet en uw persoonlijke situatie of wensen. De gratis online Testamenttest geeft houvast.

Contact over nalaten
Persoonlijk gesprek
Wilt u liever in een persoonlijk gesprek uw wensen bespreken? Cornelie van Zijtveld denkt graag met u mee. Dat kan bij u thuis of bij ons op kantoor. Telefonisch of via videobellen. Wat u prettig vindt.

Lees meer