1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Pel en snipper de knoflook. Leg de zalmmoten naast elkaar in een ingevette ovenschaal.
Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.
Met dit recept voor zoutarme zalm met koriander zet je iets bijzonders op tafel. Mede door de toevoeging van garam masala. Geniet ervan!

2 personen
Verwarm de oven voor op 200 °C. Pel en snipper de knoflook. Leg de zalmmoten naast elkaar in een ingevette ovenschaal.
Klop in een kom de yoghurt, garam masala, knoflook en (versgemalen) peper door elkaar. Bestrijk de bovenkant van de zalm met het yoghurtmengsel.
Zet de schaal 10-15 minuten op een rooster in het midden van de voorverwarmde oven tot de vis gaar en het korstje goudbruin is. Neem de schaal uit de oven en bestrooi de vis met de koriander.