Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Wrap-duo

Lekker als voorgerecht: een wrap met zalm én een wrap met kip. Ook geschikt als lunch!

Voedingswaarden (per portie)

18 g eiwit,0.23 g zout (92 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

855 mg kalium,485 mg fosfaat
2 wraps op houten snijplank
20 MIN

11 ingrediënten

2 personen

  • 50 grambieten bereid
  • 0.5 rodeui
  • 50 ggerookte zalm
  • 100 mlcrème fraiche
  • 1tortilla
  • 50 gramtomaten
  • 4 plakjeskipfilet
  • 100 mlcrème fraiche
  • 1tortilla
  • +peterselie
  • +bieslook

Werkwijze

1

Snijd de bieten in kleine blokjes en snipper de ui.

2

Voeg de helft van de rode ui toe aan de bieten en voeg daar de crème frache aan toe.

3

Roer het geheel goed door elkaar.

4

Bestrijk de tortilla met het bietenmengsel en leg hier de gerookte zalm plakjes overheen.

5

Rol de tortilla op en snijd de rol in twee helften.

6

Snijd de tomaten in kleine stukjes.

7

Smeer de tortilla in met crème fraiche, bestrooi de tortilla met de andere helft van de ui en met de tomaatstukjes.

8

Leg de plakjes kipfilet er overheen en rol de tortilla op.

9

Snijd de tortilla in twee helften.

10

Leg de helft van de rode bieten zalmwrap op een bord en leg de kipwrap daar speels bij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!