Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Vis Marrakech

Fans van visgerechten opgelet: dit zoutarme recept voor vis Marrakech is er eentje om bij de hand te houden. Ook fijn: het is lekker snel klaar.

Voedingswaarden (per portie)

38 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

990 mg kalium
Zoutarme visspiezen en salade op een bord
30 MIN

8 ingrediënten

2 personen

  • 1600 gram stevige visfilet (bijv. zeeduivel), in stukkens
  • 2 1½ eetlepel Chermoula kruidenmix
  • 2 olijfolie
  • 150 gram rucola slas
  • 2 1 ui, in halve ringen
  • 2 2 tomaten, in stukken
  • 200 gram groene olijvens
  • 2 citroensap

Werkwijze

1

Wentel de stukken vis door de Chermoula kruidenmix en rijg ze aan (metalen) spiesen.

2

Verhit een flinke scheut olijfolie en bak de spiesen rondom mooi goudbruin en net gaar.

3

Verdeel de rucola, ui, tomaat en olijven over de borden en leg er de spiesen bij. Maak de salade op smaak met olijfolie en citroensap.

  • Bron: Spice Wise koken met kruiden en specerijenmixen zonder zout, Michel Hanssen

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!