Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Vegetarische wraps

Een frisse vegetarische wrap, ideaal voor bij de lunch!

Voedingswaarden (per portie)

12 g eiwit,0.75 g zout (300 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

400 mg kalium,220 mg fosfaat
burrito
15 MIN

9 ingrediënten

2 personen

  • 2 ringenananas op sap
  • 2 stengelsbleekselderij
  • 2bosuitjes
  • 2 eetlepelsolie
  • 1 pakjeQuorn (175 g)
  • 4 eetlepelszure room light
  • 4 kleinewraps (bloemtortilla’s)
  • +peper
  • +kerrie

Werkwijze

1

Snij de ringen ananas in stukjes.

2

Maak de bleekselderij schoon en snij hem in smalle reepjes.

3

Was de bosuitjes en snij ze in smalle ringen.

4

Verwarm de olie in een pan met anti-aanbaklaag.

5

Bak de bleekselderij, de bosuitjes en de Quorn totdat ze zacht zijn.

6

Roer er de stukjes ananas door. Breng alles op smaak met peper en kerrie.

7

Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

8

Verdeel het mengsel over de wraps en doe er 1 eetlepel zure room per wrap op.

9

Rol ze op.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!