Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Vegetarische pastasalade

Heb je trek in een frisse maaltijd? Dan is dit recept voor een zoutarme en vegetarische pastasalade een aanrader. Simpel en lekker, wat wil je nog meer?

Voedingswaarden (per portie)

30 g eiwit,0.5 g zout (200 mg natrium),32 g koolhydraten

Nierinformatie (per portie)

1115 mg kalium,665 mg fosfaat
Vegetarische en zoutarme pastasalade op een groen bord
20 MIN

11 ingrediënten

2 personen

  • 100 gworteltjes
  • 4eieren
  • 150 gpasta
  • 3 elolijfolie
  • 1 elbalsamico azijn
  • 1 tlversgemalen peper
  • 1 rodepaprika
  • 1 zakrucola (75 g)
  • 30 gpijnboompitten
  • 60 gongezouten walnoten
  • +½ komkommer

Werkwijze

1

Maak de worteltjes schoon en kook deze in 15 minuten beetgaar. Kook de 4 eieren in 8 minuten hard. Laat vervolgens de worteltjes en eieren afkoelen.

2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

3

Klop de olie, azijn en peper tot een dressing en meng deze door de pasta.

4

Snijd de paprika in reepjes, de komkommer in stukjes en de eieren in kwartjes. Meng vervolgens de wortel, paprika, komkommer, eieren, pijnboompitjes en ongezouten walnoten door de pasta.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!