Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Spaghetti met olijfolie, knoflook en Spaanse peper

Dit recept voor spaghetti met olijfolie, knoflook en Spaanse peper is niet alleen super lekker en makkelijk, maar ook nog eens zout- en kaliumarm. Ideaal.

Voedingswaarden (per portie)

9 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

80 mg kalium
rode peper
15 MIN

5 ingrediënten

2 personen

  • 300 g spaghettis
  • 4 el olijfolies
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakts
  • 2 rode Spaanse peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 2 (versgemalen) peper  

Werkwijze

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de olie in een kleine braadpan en fruit hierin gedurende 2 minuten de knoflook en rode peper. Voeg de (versgemalen) peper toe.

3

Meng de uitgelekte gare spaghetti door het oliemengsel en verdeel het gerecht over twee warme borden.  

  • Bron: "Eten met plezier: Dieetboek voor nierpatiënten", Poiesz Uitgevers.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!