Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Snijbonen Mexico

Het is enorm simpel, maar de smaak van dit zout- en kaliumarme recept voor Mexicaanse snijbonen is bijzonder. Snel klaar en goed van smaak: wat wil je nog meer?

Voedingswaarden (per portie)

4 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

400 mg kalium
Zoutarme maiskorrels met snijbonen
25 MIN

3 ingrediënten

2 personen

  • 600 g snijbonens
  • 200 g maïskorrels (blik)
  • 2 fijngehakte kervel

Werkwijze

1

Was de snijbonen, haal de puntjes eraf en snij ze in ruitvormige stukjes van ca. 2 cm.

2

Kook de snijbonen in 15 tot 20 minuten gaar.

3

Meng de maïs erdoor en laat dit even meewarmen.

4

Strooi de fijngehakte kervel erover.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!