Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Snijbonen met kokos

Met dit recept voor kalium- en zoutarme snijbonen met kokos heb je een heerlijk fris en gezond bijgerechtje. Ook fijn: het is lekker snel klaar.

Voedingswaarden (per portie)

4 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

400 mg kalium,80 mg fosfaat
Zoutarme snijbonen met kokos
25 MIN

5 ingrediënten

2 personen

  • 400 gsnijbonen
  • 1sjalotje, gesnipperd
  • 1 eetlepelvloeibaar bak- en braadvet
  • 2 eetlepelsgeraspte kokos
  • +gehakte peterselie

Werkwijze

1

Was de snijbonen, haal de puntjes eraf en snij ze in ruitvormige stukjes van circa 2 cm.

2

Kook de snijbonen in 15 tot 20 minuten gaar.

3

Fruit ondertussen het gesnipperde sjalotje in het bak- en braadvet.

4

Giet de snijbonen af.

5

Roer er het gefruite sjalotje door en strooi er de geraspte kokos en de peterselie overheen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!