1
Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg geen zout toe.
Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.
Met dit recept voor zoutarme rijst-maïskoekjes heb je een smakelijk en origineel bijgerecht dat je met eindeloos veel maaltijden kunt combineren. Handig!

2 personen
Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg geen zout toe.
Maak de paprika schoon en snijd deze in heel kleine blokjes.
Snijd de lente-uitjes in zeer dunne ringen.
Laat de maïs uitlekken.
Meng alle ingrediënten door elkaar.
Verhit in een koekenpan 1-2 eetlepels olie.
Schep er bergjes van het rijstmengsel in en druk ze wat platter.
Bak de koekjes in ca. 3 minuten per kant goudbruin.
Serveer ze warm.