Kook de spiraalmacaroni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pasta met spinazie
Spinazie bevat veel kalium, dus combineren wij het in dit recept met pasta als kaliumarme basis. En eerlijk: het is ook gewoon heel lekker.
Voedingswaarden (per portie)
31 g eiwit,1 g zout (400 mg natrium),59 g koolhydraten
Nierinformatie (per portie)
900 mg kalium,360 mg fosfaat

25 MIN
7 ingrediënten
2 personen
- 150 gspiraalmacaroni
- 1ui, gesnipperd
- 2 elvloeibaar bak- en braadvet
- 150 grundergehakt
- 300 gdiepvriesspinazie (bijv. deelblokjes)
- 1 pakjeBoursin (80 g)
- +versgemalen peper
Werkwijze
1
2
Fruit de gesnipperde ui enige minuten in het vloeibaar bak- en braadvet.
3
Voeg het rundergehakt toe en bak dit rul en bruin in ca. 5 minuten.
4
Voeg de diepvriesspinazie toe, laat dit ontdooien en kook het enkele minuten mee.
5
Voeg de Boursin toe en laat deze smelten. Goed doorroeren en op smaak maken met versgemalen peper.
6
Roer de uitgelekte gare pasta door het spinaziemengsel en serveer direct.





