Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Pasta met spinazie

Spinazie bevat veel kalium, dus combineren wij het in dit recept met pasta als kaliumarme basis. En eerlijk: het is ook gewoon heel lekker.

Voedingswaarden (per portie)

31 g eiwit,1 g zout (400 mg natrium),59 g koolhydraten

Nierinformatie (per portie)

900 mg kalium,360 mg fosfaat
Kaliumarme fusilli met spinazie
25 MIN

7 ingrediënten

2 personen

  • 150 gspiraalmacaroni
  • 1ui, gesnipperd
  • 2 elvloeibaar bak- en braadvet
  • 150 grundergehakt
  • 300 gdiepvriesspinazie (bijv. deelblokjes)
  • 1 pakjeBoursin (80 g)
  • +versgemalen peper

Werkwijze

1

Kook de spiraalmacaroni gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Fruit de gesnipperde ui enige minuten in het vloeibaar bak- en braadvet.

3

Voeg het rundergehakt toe en bak dit rul en bruin in ca. 5 minuten.

4

Voeg de diepvriesspinazie toe, laat dit ontdooien en kook het enkele minuten mee.

5

Voeg de Boursin toe en laat deze smelten. Goed doorroeren en op smaak maken met versgemalen peper.

6

Roer de uitgelekte gare pasta door het spinaziemengsel en serveer direct.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!