Spoel de diepvriesgarnalen af.
Pasta met garnalen
Een heerlijke volkorenpasta met garnalen. Lekker met champignons!
Voedingswaarden (per portie)
25 g eiwit,1.12 g zout (448 mg natrium)
Nierinformatie (per portie)
1045 mg kalium,525 mg fosfaat

30 MIN
9 ingrediënten
4 personen
- 200 gramdiepvriesgarnalen
- 300 gramvolkorenpasta
- 250 mlkookroom
- 500 gramchampignons
- 1ui
- 1 teentjeknoflook
- 3 eetlepelspeterselie
- 1 theelepelchilipoeder
- 2 eetlepelsolijfolie
Werkwijze
1
2
Pers de knoflook en meng deze met een eetlepel olijfolie door de garnalen.
3
Kook de pasta gaar in ruim water.
4
Pel en snipper de ui.
5
Maak de champignons schoon en snijd deze in dunne schijfjes.
6
Fruit de ui in een pan met een eetlepel olijfolie.
7
Voeg de garnalen toe aan de pan en bak deze kort mee.
8
Voeg daarna ook de champignons toe en bak deze ook kort mee.
9
Giet de pasta af en voeg de pasta toe aan de garnalen.
10
Schenk de kookroom erbij, voeg de chilipoeder en de peterselie toe.
11
Laat alles nog even 5 - 10 minuten zacht doorkoken.





