Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Pasta met garnalen

Een heerlijke volkorenpasta met garnalen. Lekker met champignons!

Voedingswaarden (per portie)

25 g eiwit,1.12 g zout (448 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

1045 mg kalium,525 mg fosfaat
garnalen pasta
30 MIN

9 ingrediënten

4 personen

  • 200 gramdiepvriesgarnalen
  • 300 gramvolkorenpasta
  • 250 mlkookroom
  • 500 gramchampignons
  • 1ui
  • 1 teentjeknoflook
  • 3 eetlepelspeterselie
  • 1 theelepelchilipoeder
  • 2 eetlepelsolijfolie

Werkwijze

1

Spoel de diepvriesgarnalen af.

2

Pers de knoflook en meng deze met een eetlepel olijfolie door de garnalen.

3

Kook de pasta gaar in ruim water.

4

Pel en snipper de ui.

5

Maak de champignons schoon en snijd deze in dunne schijfjes.

6

Fruit de ui in een pan met een eetlepel olijfolie.

7

Voeg de garnalen toe aan de pan en bak deze kort mee.

8

Voeg daarna ook de champignons toe en bak deze ook kort mee.

9

Giet de pasta af en voeg de pasta toe aan de garnalen.

10

Schenk de kookroom erbij, voeg de chilipoeder en de peterselie toe.

11

Laat alles nog even 5 - 10 minuten zacht doorkoken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!