Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Pasta met champignonsaus

Heb je weinig tijd? Dan is dit recept voor pasta met zoutarme champignonsaus een goede om erbij te pakken. Makkelijk, lekker en gezond: wat wil je nog meer?

Voedingswaarden (per portie)

7 g eiwit,0.25 g zout (100 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

250 mg kalium,100 mg fosfaat
bord pasta met kalium- en zoutarme champignonsaus
20 MIN

5 ingrediënten

2 personen

  • 150 gpasta
  • 100 gchampignons, in plakjes
  • 125 mlcrème fraîche
  • 2 elpesto
  • 2 elbasilicum, gesnipperd

Werkwijze

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de champignons 2 minuten in een bodempje water en laat ze uitlekken.

2

Verwarm in een steelpan de crème fraîche met de pesto en roer er de champignons en het basilicum door.

  • Bron: "Eten met plezier: Dieetboek voor nierpatiënten", Poiesz Uitgevers.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!