Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Marinade voor vis

Til je visgerechten naar een hoger niveau met dit recept voor een zoutarme marinade. Heerlijk met vrijwel iedere vissoort en perfect met rijst en groenten.

gesneden citroen voor zoutarme vismarinade
0

5 ingrediënten

2 personen

  • 4 uitgeperste citroenen of limoenens
  • 6 el fijngewreven korianderblaadjes (of peterselie)
  • 2 teentje knoflook (geplet of uit de pers)
  • 2 afgestreken tl paprikapoeder
  • 2 afgestreken tl komijnzaad  

Werkwijze

1

Meng alles door elkaar en laat de vis (alle soorten verse vis kun je gebruiken) enkele uren in de marinade staan.

2

Bereid de vis daarna op de gebruikelijke manier.

  • Bron: "Eten met plezier: Dieetboek voor nierpatiënten", Poiesz Uitgevers.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!