Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Marinade voor varkensvlees

Extra tintje geven aan je vlees? Probeer eens deze heerlijke, eenvoudig te maken marinade die lekker is bij varkensvlees.

marinade varkensvlees
0

9 ingrediënten

2 personen

  • 4 fijngehakte tenen knoflooks
  • 4 gesnipperde sjalotjes
  • 2 fijngehakte rode peper
  • 2 tl gemalen kaneel
  • 8 verkruimelde laurierblaadjes
  • 8 takjes tijm (of tl gedroogde tijm)
  • 2 (versgemalen) peper
  • 150 ml rodewijnazijns
  • 100 ml (olijf)olie  s

Werkwijze

1

Meng alles door elkaar en laat het varkensvlees minstens 4 uur (een nacht kan ook!) marineren.

2

Droog het  vlees af met keukenpapier en bak het in braadvet of olie.

3

Als u van pittig houdt, laat u de zaadjes in de rode peper zitten; voor een minder pittige variant moet u de zaadjes verwijderen.

  • Bron: "Eten met plezier: Dieetboek voor nierpatiënten", Poiesz Uitgevers.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!