Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Marinade voor varkensvlees

marinade varkensvlees
0

9 ingrediënten

4 personen

  • 2 fijngehaktetenen knoflook
  • 2 gesnipperdesjalotjes
  • 1 fijngehakterode peper
  • 1 tlgemalen kaneel
  • 4 verkruimeldelaurierblaadjes
  • 4 takjestijm (of 1 tl gedroogde tijm)
  • 75 mlrodewijnazijn
  • 50 ml(olijf)olie
  • +(versgemalen) peper

Werkwijze

1

Meng alles door elkaar en laat het varkensvlees minstens 4 uur (een nacht kan ook!) marineren.

2

Droog het  vlees af met keukenpapier en bak het in braadvet of olie.

3

Als u van pittig houdt, laat u de zaadjes in de rode peper zitten; voor een minder pittige variant moet u de zaadjes verwijderen.

  • Bron: "Eten met plezier: Dieetboek voor nierpatiënten", Poiesz Uitgevers.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!