Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Eenvoudige marinade voor alle vleessoorten

Zoutarm vlees saai? Niet met dit recept. We laten je zien hoe je zelf een heerlijke marinade maakt die lekker is bij vrijwel alle vleessoorten.

Zoutarme marinade voor alle vleessoorten
0

6 ingrediënten

2 personen

  • 300 ml rode wijn, ml (olijf)olies
  • 2 gesnipperd sjalotje
  • 2 enkele takjes peterselie,
  • 4 theelepel gedroogde tijm)
  • 10 geplette peperkorrels,
  • 2 geplet teentje knoflook  

Werkwijze

1

Meng alles door elkaar en laat het vlees minstens 4 uur marineren op een koele plaats.

2

Droog het vlees af met keukenpapier en bak het in bak- en braadvet of olie.

  • Bron:  "Eten met plezier: Dieetboek voor nierpatiënten", Poiesz Uitgevers.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!