1
Snipper de sjalotten en fruit ze, samen met het fijngesneden pepertje, in de olijfolie lichtbruin.
Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.
Smakelijk en fris, dit recept voor kip in kokossaus. Met vrij weinig ingrediënten zet je toch een verrassende maaltijd op tafel. Ook fijn: het is zoutarm. Eet smakelijk!

2 personen
Snipper de sjalotten en fruit ze, samen met het fijngesneden pepertje, in de olijfolie lichtbruin.
Voeg de honing toe en laat het licht karamelliseren.
Voeg de reepjes kipfilet toe en bak dit even mee.
Voeg versgemalen peper toe.
Voeg de citroenschil en het citroensap toe.
Schenk de kokosmelk in de pan en laat de kip 10 minuten stoven.
Bind de saus met aangelengde maïzena.
Roer er tot slot de fijngehakte peterselie door.