Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Gevulde peer met walnoten

Noem het een toetje, noem het een tussendoortje, hoe dan ook: dit recept voor zout- en kaliumarme gevulde peer met walnoten is voor herhaling vatbaar. Geniet ervan!

Voedingswaarden (per portie)

3 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

115 mg kalium,165 mg fosfaat
Peer voor zoutarme gevulde peer met walnoten
15 MIN

7 ingrediënten

2 personen

  • 1 grotepeer
  • 15 gwalnoten
  • 4 takjesbieslook
  • 30 groomkaas light
  • 1 tlhoning
  • +citroensap
  • +peper

Werkwijze

1

Schil de peer, snijd hem doormidden en verwijder het klokhuis.

2

Druppel wat citroensap over de peer.

3

Leg de walnoten in een schone theedoek en sla ze klein.

4

Maak de bieslook schoon en knip of hak deze klein.

5

Meng de noten en bieslook door de roomkaas. Breng het mengsel op smaak met honing en peper.

6

Vul de peer met het mengsel.

7

Leg de peerhelften op bordjes en serveer.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!