Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Gevulde boerenomelet

Voedingswaarden (per portie)

17 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

450 mg kalium
dooiers en eiwit in schaal
10 MIN

9 ingrediënten

2 personen

  • 2 5 eieren
  • 40 gram preis
  • 40 gram champignons
  • 40 gram kip/ham reepjes
  • 20 gram wortels
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 peper
  • 2 bieslook
  • 2 rasp

Werkwijze

1

Sla de eieren kapot in een kom en roer goed door.

2

Rasp de wortel.

3

Snijd de overige groente en de kip/ham reepjes in kleine stukjes/blokjes.

4

Voeg de groente toe aan het eimengsel.

5

Roer alles goed door.

6

Voeg naar smaak peper en bieslook toe.

7

Verwarm de olie in een pan.

8

Bak de omelet aan tot de bodem mooi bruin is.

9

Draai de omelet en laat ook de bovenkant even goed gaar worden.  

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!