Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Gevulde boerenomelet

Voedingswaarden (per portie)

17 g eiwit,0.96 g zout (384 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

450 mg kalium,100 mg fosfaat
dooiers en eiwit in schaal
10 MIN

9 ingrediënten

2 personen

  • 5eieren
  • 20 gramprei
  • 20 gramchampignons
  • 20 gramkip/ham reepjes
  • 10 gramwortel
  • 1 eetlepelolijfolie
  • +peper
  • +bieslook
  • +rasp

Werkwijze

1

Sla de eieren kapot in een kom en roer goed door.

2

Rasp de wortel.

3

Snijd de overige groente en de kip/ham reepjes in kleine stukjes/blokjes.

4

Voeg de groente toe aan het eimengsel.

5

Roer alles goed door.

6

Voeg naar smaak peper en bieslook toe.

7

Verwarm de olie in een pan.

8

Bak de omelet aan tot de bodem mooi bruin is.

9

Draai de omelet en laat ook de bovenkant even goed gaar worden.  

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!