Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Gevulde paddenstoel

Zin in een vegetarische gourmetsessie? Dan moet je dit recept voor zout- en kaliumarme gevulde paddenstoelen eens introduceren. Succes gegarandeerd!

Zoutarme gevulde paddenstoelen
10 MIN

4 ingrediënten

1 persoon

  • 1 grotepaddenstoel
  • 1 kleingesnedenzongedroogde tomaat
  • +fijngesneden rucola
  • +fijngesneden peterselie

Werkwijze

1

Wrijf of borstel een grote paddenstoel schoon en verwijder het steeltje zo ver mogelijk, zodat de paddenstoel uitgehold is.

2

Meng een beetje fijngesneden rucola en peterselie met een kleingesneden zongedroogd tomaatje en vul de paddenstoel hiermee. De vulling goed aandrukken.

3

Bak de paddenstoel op het gourmetstel. Als de vulling goed is aangedrukt, kan de paddenstoel omgedraaid worden om zo ook de kant waar de vulling zichtbaar is te bakken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!