1
Boen de sinaasappel schoon, rasp 2 eetlepels van de schil en pers de sinaasappel uit.
Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

4 personen
Boen de sinaasappel schoon, rasp 2 eetlepels van de schil en pers de sinaasappel uit.
Schil de kiwi en snij ’m in plakken
Pluk de druiven van de tros en was ze.
Smelt in een koekenpan boter en voeg de sinaasappelschil en het citroensap toe.
Bestrooi de scholfilets met peper en kerrie en leg ze in de koekenpan.
Laat ze afgedekt op laag vuur in 8 minuten gaar stoven.
Hou de schol warm.
Bak het fruit (met sinaasappelsap) in vet, gedurende 2 minuten.
Verdeel de schol over de borden en schep het gebakken fruit erover.