Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Wrap met kipfilet

Voedingswaarden (per portie)

14 g eiwit,0.25 g zout (100 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

500 mg kalium,240 mg fosfaat
burrito
15 MIN

10 ingrediënten

4 personen

  • 3 eetlepelsolie
  • 150 gramkipfilet, in blokjes
  • 2bosuitjes, fijngesneden
  • 1 groenepaprika, in repen
  • 150 grampaddenstoelen
  • 4 kleinewraps
  • 4 eetlepelscrème fraîche
  • +peper
  • +kipkruiden zonder zout
  • +rucolasla

Werkwijze

1

Verwarm de olie, bak de kipfilet in ongeveer 5-10 minuten gaar

2

Voeg kipkruiden zonder zout en/of peper toe

3

Roerbak de fijngesneden bosui, de paprika en de paddenstoelen zodat ze nog knapperig zijn

4

Meng alles doorelkaar

5

Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking

6

Besmeer de wraps met crème fraîche en leg er wat sla op

7

Leg op elke wrap het kipmengsel en vouw de wrap dicht

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!