Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Mexicaanse garnalensalsa

Fans van de Mexicaanse keuken opgelet: met deze zoutarme garnalensalsa zul je je eters zeker verrassen. Lekker met tortilla’s, wraps, brood of rijst.

Voedingswaarden (per portie)

17 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

570 mg kalium
Zoutarme Mexicaanse garnalensalsa
20 MIN

10 ingrediënten

2 personen

  • 200 gram garnalens
  • 4 rode paprikas
  • 2 1 chilipepertje
  • 200 gram mais
  • 2 1 ui
  • 2 teen knoflook
  • 4 eetlepels olijfolies
  • 300 gram tomatens
  • 8 eetlepels korianders
  • 2 eetlepel gedroogde chilipeper

Werkwijze

1

Snipper de ui en pers de knoflook.

2

Meng beiden in een kommetje met een scheutje olijfolie en laat hier de garnalen minimaal 5 minuten in marineren.

3

Snijd de tomaten en de paprika in kleine stukjes en snijd de koriander fijn.

4

Verwijder de zaadjes van het chilipepertje en snijd het in kleine stukjes.

5

Bak de garnalen kort aan in de pan.

6

Voeg de tomaten, paprika, mais, koriander en het chilipepertje aan toe.

7

Maak op smaak met wat gedroogde chilipeper.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!