Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Tagliatelle met kip en spinazie

Voedingswaarden (per portie)

38 g eiwit,0.87 g zout (348 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

1050 mg kalium,440 mg fosfaat
tagliatelle
20 MIN

9 ingrediënten

2 personen

  • 150 gtagliatelle
  • 2sjalotjes
  • 1 teentjeknoflook
  • 200 gkipfilet
  • 2 eetlepelsolijfolie
  • 300 gdiepvriesspinazie
  • 1 pakjeBoursin met peper (80 g)
  • 100 mlkookroom
  • 1 eetlepelsgesneden dragon (of 1 eetlepel gedroogde dragon)

Werkwijze

1

Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snipper de sjalotjes en het teentje knoflook.

3

Snij de kipfilet in blokjes en bak deze, samen met de gesnipperde sjalot en knoflook bruin in de olijfolie.

4

Voeg de uitgelekte diepvriesspinazie toe en warm het geel goed door.

5

Meng er dan het pakje Boursin met peper en de kookroom door.

6

Voeg als laatste de dragon toe.

7

Meng er dan de gare tagliatelle door.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!