Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Tagliatelle al salmone

Voedingswaarden (per portie)

28 g eiwit,0.4 g zout (160 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

700 mg kalium,370 mg fosfaat
Zalm in plakjes
20 MIN

9 ingrediënten

4 personen

  • 250 gramtagliatelle
  • 350 gramverse zalm in plakjes
  • 50 gramboter
  • 300 mlroom culinair
  • 1venkel, in dunne plakken gesneden
  • 1 eetlepelsverse dille
  • 1 eetlepelsinaasappelsap
  • +rasp van sinaasappelschil
  • +zwarte peper

Werkwijze

1

Breng een pan water aan de kook en kook de tagliatelle al dente.

2

Doe boter in de pan, voeg sinaasappelrasp en fijngesneden venkel toe en laat dit onder roeren 2 minuten bakken.

3

Doe de room erbij, het sinaasappelsap en peper.

4

Laat het mengsel gaar worden.

5

Snijd de zalm in plakjes en voeg die bij de saus en laat het zacht roze kleuren.

6

Giet de tagliatelle af en meng het door de saus.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!