Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Kabeljauw in aluminiumfolie

Het water loopt ons al in de mond bij de gedachte aan dit recept voor zoutarme kabeljauw in aluminiumfolie. Het is ook nog eens zó klaar. Ideaal.

Voedingswaarden (per portie)

18 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

500 mg kalium
Zoutarme kabeljauw in aluminiumfolie
25 MIN

6 ingrediënten

2 personen

  • 4 el (olijf)olies
  • 200 g venkel, prei of soepgroente, gesnedens
  • 2 ui, in ringen
  • 400 g kabeljauwfilets
  • 8 el witte wijns
  • 2 (versgemalen) peper, rozemarijn, dille of dragon  

Werkwijze

1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Vet twee stukken aluminiumfolie in met de olie. Verdeel de gesneden groenten en uienringen over de folie en leg de kabeljauwfilet erop. Sprenkel de wijn erover. Bestrooi het geheel met de kruiden.

3

Vouw de folie goed dicht en leg de pakketjes 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven. Dien de vis op in de aluminiumfolie.  

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!