Sealbagstorting

Meld uw sealbag(s) aan bij de Nierstichting via dit aanmeldformulier
Meld uw sealbag(s) aan bij de Nierstichting via onderstaand aanmeldformulier. Wij melden uw storting dan op werkdagen tussen 09.00 -17.00 uur bij de bank. De bank geeft u dan na aanmelding de mogelijkheid om binnen 48 uur uw sealbag(s) te storten. U ontvangt binnen 2 werkdagen een mail van ons met de bevestiging dat de storting is aangemeld. Plak de sealbag dicht met de sealstrip. In de mail staat vermeld tot wanneer u uiterlijk de tijd heeft om uw sealbag(s) te storten. Let op! Doet u dit niet vóór het vermelde moment, dan moet u een nieuwe sealbag aanvragen bij Service & Administratie en alle stappen hierboven opnieuw doorlopen.

Gaat u een sealbagstorting doen namens uw collecteteam? Meld dan hieronder uw storting aan.
LET OP! Heeft u meerdere sealbags? Vul dan voor elke sealbag een apart formulier in.

Voordat u begint:

Sorteer de biljetten op bedrag. Noteer op beide stortingsspecificaties:

• Het sealbagnummer (3 letters, 7 cijfers).
  • Het nummer van het collectegebied (deze staat in de begeleidende brief bij de sealbag of kunt u terugvinden op Collecteweb.
  • De datum.
  • Het aantal biljetten van elke coupure, met daarachter het bedrag.
  • Het totaalbedrag.
  • Stop het linkerdeel van de stortingsspecificatie in de sealbag.
  • Het rechterdeel van de stortingsspecificatie is de kopie die u bewaart bij uw administratie.

Houd deze informatie bij de hand bij het invullen van dit formulier.
Heeft u vragen? Neem contact op met Servicepunt afstorten sealbags, afstorten@nierstichting.nl, tel. 035 697 80 50 (ma t/m vr 9.00-17.00).

Afstorten sealbags