Denk mee over transplantatiezorg

In Nederland krijgen jaarlijks rond de 1.000 patiënten een niertransplantatie in één van de zeven academische centra. In totaal zijn er rond de 12.000 niertransplantatiepatiënten.

De Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN) werkt samen met een aantal partners in een project om een kwaliteitssyteem voor niertransplantatie te realiseren. Doel is om de transplantatiezorg verder te verbeteren.
Wanneer vinden patiënten en donoren zelf dat er sprake is van een goede kwaliteit. Om hier antwoorden op te krijgen organiseert de NVN twee groepsgesprekken: de eerste op 3 april en de tweede op 15 mei 2024, beide van 13.00 tot 16.00 uur in Bussum. Het eerste groepsgesprek gaat over de tijd vóór de transplantatie. Het tweede groepsgesprek gaat over de operatie en de tijd na de transplantatie.
Je kunt deelnemen aan beide dagen, of aan één van de twee.

Wie zoekt de NVN?
Mensen met een niertransplantatie en donoren.

Interesse?
Geef je dan op via dit formulier.Je kan meedoen aan beide dagen of aan één dag. Je reiskosten worden vergoed.