Word partner

De Nierstichting werkt samen met een groot aantal partners. Wilt u ook uw merk, idealen en kernwaarden laten spreken in een samenwerking met de Nierstichting? Door de krachten te bundelen kunnen we samen nog meer impact realiseren en ondernemen voor nierpatiënten of om nierschade te voorkomen.

Samen het verschil maken

Ook u kunt eenvoudig het verschil maken. Hetzij door inzet van kennis en expertise, het creëren van draagvlak (endorsement) en communicatie of financieel en in-kind.

U kunt uw organisatie gericht verbinden aan een passend thema, zoals minder zoutconsumptie (preventie) of innovatief aan de ontwikkeling van de draagbare kunstnier, of samen nieuwe kansen creëren. Bijvoorbeeld gericht op baanbrekend onderzoek dat genezing van nierziekten mogelijk kan maken, ook voor toekomstige generaties.

We komen graag samen met u tot passende afspraken en doelstellingen en geven daarbij graag betekenis aan employee engagement, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en een beter leven voor nierpatiënten. Wanneer we samen de juiste balans vinden voor winst (profit), respect voor de sociale kant (people) en het milieu (planet) dan zal dit leiden tot een optimaal resultaat en win-winsituatie.

Vragen over samenwerking?

Neem contact op met Hilde de Rooij

Heeft u vragen over samenwerking met de Nierstichting? Neem vrijblijvend contact op met Hilde. Bel 035 697 8059 of stuur een e-mail.

Onze partners

Klik op de logo's voor meer informatie.