Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Snelle rosbief salade met noedels

Voedingswaarden (per portie)

30 g eiwit

Nierinformatie (per portie)

900 mg kalium
noedels
15 MIN

11 ingrediënten

2 personen

  • 500 gram dun gesneden ongezouten rosbief (vleeswaar)
  • 2 komkommer (± 400 gram)
  • 2 1 limoen
  • 2 eetlepel sojasaus
  • 2 eetlepel suiker
  • 4 eetlepels sesamolies
  • 2 Vers gemalen peper
  • 2 rode ui
  • 2 gele paprika (± 100 g)
  • 12 takjes verse korianders
  • 280 gram noedels

Werkwijze

1

Snijd de komkommer in dunne plakjes.

2

Pers de limoen uit.

3

Meng in kom 2-3 eetlepels limoensap met de sojasaus, suiker en sesamolie.

4

Schep de komkommer door de saus.

5

Snipper de ui, snijd de paprika in kleine stukjes en hak de koriander fijn.

6

Meng de ingrediënten door de komkommersalade.

7

Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing.

8

Snijd de plakjes rosbief in kleinere stukken en meng ze door de salade.

9

Breng verder op smaak met het limoensap en gemalen peper.

10

Serveer de salade met de noedels.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!