Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Snelle rosbief salade met noedels

Voedingswaarden (per portie)

30 g eiwit,1.25 g zout (500 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

900 mg kalium,310 mg fosfaat
noedels
15 MIN

11 ingrediënten

2 personen

  • 250 gramdun gesneden ongezouten rosbief (vleeswaar)
  • 1 komkommer(± 400 gram)
  • 1limoen
  • 1 eetlepelsojasaus
  • 1 eetlepelsuiker
  • 2 eetlepelssesamolie
  • 1 rodeui
  • 1 gelepaprika (± 100 g)
  • 6 takjesverse koriander
  • 140 gramnoedels
  • +Vers gemalen peper

Werkwijze

1

Snijd de komkommer in dunne plakjes.

2

Pers de limoen uit.

3

Meng in kom 2-3 eetlepels limoensap met de sojasaus, suiker en sesamolie.

4

Schep de komkommer door de saus.

5

Snipper de ui, snijd de paprika in kleine stukjes en hak de koriander fijn.

6

Meng de ingrediënten door de komkommersalade.

7

Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing.

8

Snijd de plakjes rosbief in kleinere stukken en meng ze door de salade.

9

Breng verder op smaak met het limoensap en gemalen peper.

10

Serveer de salade met de noedels.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!