1
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hang het kruidenbuiltje in het kookwater. Giet de rijst af. Afkoelen tot lauw warm.
Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

4 personen
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hang het kruidenbuiltje in het kookwater. Giet de rijst af. Afkoelen tot lauw warm.
Kook de doperwten in 3 minuten beetgaar. Laat ze afkoelen.
Pel de eieren en hak ze grof. Verdeel de tonijn in grove stukken.
Schep de rijst, doperwten, ei, tonijn, courgette en peterselie voorzichtig door elkaar.
Meng voor het sausje het citroensap en de geraspte citroenschil door de olijfolie. Voeg peper toe. Schep het sausje door het rijstmengsel.