Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Peultjes met roomsaus

Voedingswaarden (per portie)

4 g eiwit,0.12 g zout (48 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

350 mg kalium,40 mg fosfaat
peultjes
20 MIN

5 ingrediënten

2 personen

  • 250 gpeultjes
  • 1sjalotje, gesnipperd
  • 1 eetlepelvloeibaar bak- en braadvet
  • 100 mlroom (Blue Band Finesse voor koken)
  • +peterselie, gehakt

Werkwijze

1

Verwijder de puntjes en de eventuele draden van de peultjes.

2

Kook de peultjes gaar in water.

3

Fruit de gesnipperde sjalot in het bak- en braadvet en voeg de room toe.

4

Laat het even doorkoken.

5

Voeg de fijngesneden peterselie toe en schep de gare peultjes voorzichtig door de saus.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!