Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Pannenkoek met courgette en kaas

Zoutarme flensjes met appel en geitenkaas op een bord
15 MIN

5 ingrediënten

2 personen

  • 2 1/3 courgette
  • 4 tl gedroogde tijm  s
  • 2 2 tomaten
  • 2 peper               
  • 150 geraspte kaas*

Werkwijze

1

zie recept basisrecept pannnenkoek

2

Rasp de courgette.

3

Meng de geraspte courgette, tijm, peper en de kaas door de helft van het basisrecept pannenkoeken beslag (zie achterzijde).

4

Snijd de tomaten in kleine partjes.

5

Bak de pannenkoeken ongeveer 3-4 minuten per kant bruin.

6

Leg de pannenkoek op een bord en garneer met partjes tomaat

  • Bron: Jessica Klein, Diëtist nierziekten

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!