Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Pannenkoek met aardbeien, ricotta en honing

Een combinatie van aardbeien, ricotta en honing.

Voedingswaarden (per portie)

6 g eiwit,0.14 g zout (56 mg natrium),14.5 g koolhydraten,4.5 g vet,2.1 g verzadigde vetten

Nierinformatie (per portie)

115 mg kalium,170 mg fosfaat
Zoutarme flensjes met appel en geitenkaas op een bord
15 MIN

4 ingrediënten

4 personen

  • 8aardbeien
  • 40 gramricotta
  • +zie basisrecept pannenkoeken
  • +honing

Werkwijze

1

Snijd 6 aardbeien in plakjes en halveer de overige 2 aardbeien.

2

Verhit de olijfolie in een koekenpan en giet hier wat beslag in.

3

Leg plakjes aardbei op het beslag voor het beslag gestold is.

4

Bak de pannenkoek in een paar minuten bruin, draai de pannenkoek om en bak ook de andere zijde bruin.

5

Leg de pannenkoek op een bord en serveer met één eetlepel ricotta en een scheutje honing.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!