Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Maaltijdsalade met zalm

Voedingswaarden (per portie)

34 g eiwit,0.31 g zout (124 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

1490 mg kalium,540 mg fosfaat
salade
20 MIN

9 ingrediënten

2 personen

  • 2zalmfilets
  • 150 gramsperziebonen
  • 150 gramgemengde sla
  • 150 gramcourgette
  • 1 rodeui
  • 150 gramtrostomaatjes
  • 4 eetlepelspijnboompitten
  • 4 eetlepelshalfvolle yochurt
  • +peper

Werkwijze

1

Snijd de sperziebonen in kleine stukjes van ongeveer 5 cm en kook ze beetgaar.

2

Snijd de ui in halve ringen en bak deze kort.

3

Snijd de courgette in plakjes en voeg deze bij de ui in de pan.

4

Snijd de zalm in kleine stukken en bak deze ook even kort mee.

5

Voeg als laatste de sperziebonen eraan toe en bak deze ook kort mee.

6

Serveer alles lauwwarm op een bedje van sla.

7

Als laatste garneren met een scheutje yoghurt, trostomaten, pijnboompitten en wat peper.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!