Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Tuinbonen met Boursin

Dit recept voor zout- en kaliumarme tuinbonen met Boursin is simpel, gezond en gewoon heel lekker. Ideaal als warm lunchgerechtje of ’s avonds met rijst.

Voedingswaarden (per portie)

10 g eiwit,0.37 g zout (148 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

700 mg kalium,200 mg fosfaat
Zout- en kaliumarme tuinbonen met Boursin
30 MIN

4 ingrediënten

2 personen

  • 750 gtuinbonen in de dop
  • 40g)
  • 2 eetlepelsmelk
  • +peper (uit de pepermolen)

Werkwijze

1

Dop de tuinbonen en kook ze gaar in ongeveer 15 minuten.

2

Giet ze af.

3

Doe de Boursin en de melk in een pan en breng het al roerende aan de kook, de Boursin moet smelten.

4

Schep de tuinbonen erdoor en breng het geheel op smaak met peper.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!