Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Roergebakken spitskool

Voedingswaarden (per portie)

4 g eiwit,0.25 g zout (100 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

450 mg kalium,115 mg fosfaat
wok
15 MIN

5 ingrediënten

2 personen

  • 2 eetlepelsolijfolie
  • 1ui, gesnipperd
  • 300 gspitskool, gesneden
  • 1 eetlepelkerriepoeder
  • 50 gMon Chou, zacht en luchtig

Werkwijze

1

Verhit de olie en roerbak hierin de ui en de kool gedurende 5 minuten.

2

Voeg daarna de kerriepoeder toe.

3

Schep als laatste de Mon Chou erdoor.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!