1
Bestrooi de kipfilet met de zoutarme kipkruiden en bak de kipfilet bruin en gaar in het vloeibare bak- en braadvet.
Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.
Iets kleurrijks op je bord deze zomer: Wat dacht je van deze oranje salade?

2 personen
Bestrooi de kipfilet met de zoutarme kipkruiden en bak de kipfilet bruin en gaar in het vloeibare bak- en braadvet.
Snij de kipfilet in blokjes en laat deze afkoelen.
Maak de paprika schoon en snij deze in kleine stukjes.
Snij de halve perziken in kleine stukjes.
Laat de maïskorrels uitlekken.
Meng alle ingrediënten door elkaar.
Roer voor het sausje enkele eetlepels perziksiroop door de crème fraîche.
Voeg wat gemalen peper toe.
Meng het sausje door de salade.
Garneer de salade met sterkers.