1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Knip, als versiering, de randjes van het ontdooide bladerdeeg in. Leg het bladerdeeg op een ingevet bakblik. Leg de geschilde en in schijfjes gesneden appel erop en bestrooi die met de suiker en kaneel.
Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.
Wil je jouw gasten trakteren op een zelfgemaakt zoutarm gebakje? Probeer dan eens dit recept voor zoutarm bladerdeeg met appel en ijs. Lekker en zó klaar.

2 personen
Verwarm de oven voor op 200 °C. Knip, als versiering, de randjes van het ontdooide bladerdeeg in. Leg het bladerdeeg op een ingevet bakblik. Leg de geschilde en in schijfjes gesneden appel erop en bestrooi die met de suiker en kaneel.
Bak het geheel goudbruin in circa 10 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Serveer het gebakje warm, bestrooid met poedersuiker en een bolletje roomijs.