Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Biefstuk met gekaramelliseerde uien

Vind je een simpele biefstuk wat saai? Til je gerecht naar een hoger niveau met dit recept voor zoutarme biefstuk met gekaramelliseerde uien. Eindeloos te combineren.

Voedingswaarden (per portie)

27 g eiwit,0.25 g zout (100 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

800 mg kalium,300 mg fosfaat
houten plank met gebakken en in stukjes gesneden zoutarme biefstuk, groenten en mes
10 MIN

5 ingrediënten

4 personen

  • 5 eetlepelsolijfolie
  • 4 groteuien
  • 1 eetlepelhoning
  • 4 biefstukkenvan g
  • +versgemalen peper

Werkwijze

1

Maak de uien schoon en snij ze in ringen.

2

Verwarm 2 eetlepels olie en bak de uien erin, samen met de honing.

3

Zet het vuur hoger, roer de uien voortdurend en laat ze karamelliseren.

4

Verwarm de overgebleven olie.

5

Bak de biefstukken om en om goudbruin, ongeveer 2 tot 3 minuten aan iedere kant.

6

Bestrooi de biefstukken met versgemalen peper en leg de gekaramelliseerde uien erbovenop.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!