Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

Vistajine

Voedingswaarden (per portie)

29 g eiwit,0.4 g zout (160 mg natrium)

Nierinformatie (per portie)

550 mg kalium,320 mg fosfaat
Stoofpot vis
14 MIN

10 ingrediënten

4 personen

  • 2 eetlepelsolijfolie
  • 1 groteui, gesnipperd
  • 1 rodepeper, zonder zaadjes in stukjes
  • 250 mlkookroom
  • 1blaadje
  • 600 gvis (pangasius, tilapia, kabeljauw)
  • +saffraan
  • +maggikruid, fijngeknipt
  • +peper
  • +verse peterselie, fijngeknipt

Werkwijze

1

Verhit in een braadpan de olie en fruit de ui met de rode peper.

2

Voeg de kookroom, het blaadje laurier, het maggikruid en de saffraan toe.

3

Breng het geheel aan de kook.

4

Snij de vis in stukken en bestrooi ze met versgemalen peper.

5

Leg de vis in de roomsaus en laat het geheel in 10 minuten gaar stoven.

6

Neem de laurier uit de saus.

7

Bestrooi de vistajine met verse peterselie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!