1
Bak het in smalle reepjes gesneden vlees met de rode peper, kerrie en gember bruin in het hete bak- en braadvet. Voeg de fijngesneden groenten toe en laat deze even meebakken. Giet het water erbij en laat de groenten bijna gaar worden.
Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.
Ook met een zoutarm dieet kun je genieten van de Chinese keuken. Daar is dit recept voor zoutarme tjaptjoi het bewijs van. Het is makkelijk en lekker: ideaal dus.

2 personen
Bak het in smalle reepjes gesneden vlees met de rode peper, kerrie en gember bruin in het hete bak- en braadvet. Voeg de fijngesneden groenten toe en laat deze even meebakken. Giet het water erbij en laat de groenten bijna gaar worden.
Bind het vocht met wat aardappelmeel en breng het geheel op smaak met (versgemalen) peper en kerrie.