1
Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit hierin de ui en de knoflook ongeveer 1 minuut.
Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.

4 personen
Verhit de olijfolie in een braadpan en fruit hierin de ui en de knoflook ongeveer 1 minuut.
Voeg ketoembar, djinten, laurier en tijm toe en bak al roerende nog 1 minuut.
Voeg de tomaatstukjes toe en bak deze even mee.
Voeg dan de (vis)bouillon en de rode wijn toe en laat dit 20 minuten inkoken tot een dikkere saus.
Breng op smaak met (versgemalen) peper.
Meng de saffraan met 1 eetlepel heet water en roer dit door de saus.
Bestrooi de (ontdooide) vis met peper en leg de vis in de saus.
Stoof de vis in 5 tot 7 minuten gaar.