1
Snijd de paprika’s in stukken en verwijder de zaadlijsten, pers de knoflook uit. Smoor de paprika en knoflook 15-20 minuten heel zachtjes in de olie, met het deksel op de pan, tot de paprika zacht is.
Selecteer de tekst die je wilt vertalen en kies 'Vertalen'. Kies vervolgens de gewenste taal. Je kunt de vertaalde tekst beluisteren of lezen.
Dit recept voor zout- en kaliumarme paprika soep is ideaal voor doordeweekse dagen. Combineer met smakelijke rijst of brood en je heb een voedzame maaltijd.
2 personen
Snijd de paprika’s in stukken en verwijder de zaadlijsten, pers de knoflook uit. Smoor de paprika en knoflook 15-20 minuten heel zachtjes in de olie, met het deksel op de pan, tot de paprika zacht is.
Pureer de stukken paprika in een keukenmachine of wrijf ze door een zeef.
Voeg de bouillon toe en ten slotte de crème fraîche of slagroom.